Kampanj – Håller din jordfelsbrytare måttet?

Vi gör en kontroll av din jordfelsbrytare och presenterar Hur snabbt den löser ut och Vid vilken ström.

Kampanjpris 495 :-

FAQ
En jordfelsbrytare bryter strömmen snabbt om till exempel en elprodukt skulle bli strömförande. Det är en bra försäkring om något skulle gå fel. I de flesta hus sitter det redan idag en jordfelsbrytare, och det man ofta glömmer är att den ska motioneras periodvis. Beroende på fabrikat bör den motioneras från en gång i månaden till en gång i halvåret. En jordfelsbrytare ska lösa ut inom 30 ms vid 30 mA. I och med att det är en mekanisk apparat kan det bli så att den inte löses ut när det väl gäller. Detta är svårt att som privatperson testa själv – vi hjälper Dig gärna!

Hör av dig om du vill veta mer eller att vi kommer och genomför en kontroll.
Tel: 0708-71 92 08
Mail: martin@domsandsel.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *